Priskalkulator flyttevask

Laster…

Kontaktinformasjon

For å få en riktig pris opp på skjermen, er det viktig at du fyller inn så nøyaktig som mulig. Husk at prisen som du vil se er beregnet ut i fra renhold på hverdager. Om du ikke finner noen valg som mangler i skjemaet, men som har relevanse for renholdet, vennligst skriv dette i tekstfeltet nede på siden.

Ønsker du å bestille vask i følgende områder (Jessheim, Kløfta, Nannestad, Råholt, Dal, Gardermoen, Sand, Eidsvoll), vennligst ta kontakt med oss da vi også betjener de ovennevnte geografiske områdene.


Antall kvadratmeter der det ønskes flyttevask


Annet.

Det er viktig å krysse av riktig i feltene under. I prisen pr kvm, er det inkl. 1 stk rens av sluk (MÅ velges om ønsket rengjort). Gulvsluk må være lett tilgjengelig, da vi ikke kan flytte dusjkabinett eller badekar.  

Informasjon: Når du trykker ‘Send forespørsel’, så er dette kun en prisforespørsel. Dette er ikke en fullstendig bestilling av flyttevask. Vi vil se over skjemaet og sende tilbud tilbake til deg. Om du godkjenner tilbudet vårt, så er det en bekreftelse på at flyttevasken har blitt bestilt.  Vi tar forbehold om at skjemaet er riktig utfylt i forhold til renholdsbehov. Husk å lese tekst før og etter i tilbudet som blir tilsendt deg nøye.
0NOK
* Dette feltet er obligatorisk

Kampanje: Vi gir vask av hvitevarer kostnadsfritt i sommer - oppdatert pris blir sendt som svar på e-post.